måndag, april 22, 2002

LePen sänkte mig

På grund av tumultet kring det franska valet (Le Pen slog Jospin) fick jag bara drygt 3 minuter i SVT Morgon idag (vanligen 5 minuter), men det gick ändå. Synd bara att jag inte hann säga detta:

Ställen där man får weblog gratis
blogger.com
pitas.com

Exempel på webloggar:
Svenska endolistans weblog. En epostlista som även har en sajt, en samlingspunkt för kvinnor som lider av en kronisk sjukdom kallad endometrios. Med hjälp av webloggen kan alla som är medlemmar lägga upp tips på nya sajter eller artiklar som skrivs i ämnet. Snabba nyheter blir det, men de verkar ha tröttnat på sin weblog. Snart två år sedan senaste kommentaren.
endo.pitas.com

En av de roligaste webloggarna (tycker jag) är Who would buy that - en sajt som tipsar om de galnaste sakerna folk försöker sälja på världens största auktionssajt EBAY.com.
whowouldbuythat.com

Juridikprofessorn Glenn Reynolds i Tenessee har en av de mer kända webloggarna. Han skriver korta, snabba reflektioner om ganska många olika ämnen som intresserar honom.
instapundit.blogspot.com

Även författaren Douglas Rushkoff har numera en weblog (sedan mitten av april). Rushkoff intresserar sig mycket för hur moderna medier påverkar vår kollektiva kultur och dess dramatik och sagor.
Rushkoff.com
blog comments powered by Disqus

Squash Meetups