torsdag, november 15, 2007

Lost in, the movie


Sofia Coppolas underbara lilla film, med Bill Murray och Scarlett Johansson, utspelas delvis i en cool hotellbar i Tokyo. Den baren letade vi förstås reda på igår, inte utan viss möda.
Den ligger i topp på höga lyxhotellet Park Hyatt i Shinjuku och kallas New York Bar & Grill. Andäktig utsikt, underbar inredning, suverän service, gott om single malt i listan och ett coolt husband. Där satt vi. Flera timmar. Jag rökte. Vi trivdes. Åt ost. Pratade inte alls om världsproblemen eller regeringen.

Idag har det varit jobb igen (jag är ju här för att jobba, blogga gör jag nattetid). Det kändes så lätt, så lätt. Ett besök på Park Hyatts bar rekommenderas. Sofia Coppola fick en Oscar för manuset, by the way.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Om du tror att man skall bli avis av alla dessa romantiska utgjutelser över diverse syndfullt utvecklade utsvävelser i Japanskt kulturellt förfall så tror du fel! Ett grådassig, halvfruset Herrängen kan också vara bra. Idag har det till exempel nästan inte alls snöat och snart kommer de säkert att sanda gatorna också så att man kan ta sig till tunnelbanan som säkert kommer att gå i tid när som helst. Så kom inte dragande med dina romantiska drömmerier och alluderingar till kopiöst fjantiga filmer. Jag går inte på det, jag blir inte avis. Så du kan lika gärna sluta försöka... fast det är ju en trevlig blogg och reseberättelse... nästan som om den var på andra sidan jorden på något sätt... Håhåjaja....

Squash Meetups